Personal menu
Søg

Vores værdier & brand promise

 

VORES IDEER I DAG, DIN FEST I MORGEN

 

VORES VÆRDIER
Scanseasons værdier er vores livsprincipper og rettesnor. De er en formulering af vores langsigtede leveregler – vores fundamentale regelsæt. Deres vigtigste funktion er at hjælpe os med at navigere i forhold til at nå de resultater – vi har sat os for at nå.

Værdierne beskriver Scanseason og vores medarbejdere, når vi er bedst. De er dét, vi alle stræber efter i vores arbejde, samarbejde og tilgang til kunder, kolleger og samarbejdspartnere. Vores fælles grundlæggende udgangspunkt for vores handlinger – indadtil og udadtil.


FEST FOR ALLE 
I Scanseason navigerer, handler og arbejder vi efter fire værdier: FOKUS, EKSPERTISE, SMIL, og TILLID. Tilsammen skaber de ”F E S T”. For det er fest, der er vores kerne – at vores løsninger og handlinger skaber fest for alle, der er med til den!

 

FEST = SUCCES / GLÆDE / MERVÆRDI / SMIL 
Scanseason betragter altid kunden, forbrugeren, samarbejdspartneren og medarbejderen som gæster til vores fest – og hele værdikæden skal opleve succes, glæde, merværdi og smil, når de deltager i Scanseasons fester.


VORES BRAND PROMISE 
Scanseasons brand promise er udviklet med udgangspunkt i, at vi kontinuerligt glæder os over at være innovative og udvikle os, så alle får en fest.