Personal menu
Søg

Om os


SCANSEASON A/S

 

OM SCANSEASON A/S
Scanseason A/S er en handels- og grossist virksomhed med fokus på Nonfood varer inden for Højtid og Fest. Vi bor i Næstved og har rødder tilbage til 1940 hvor Erhard Gerner Larsen startede under navnet Dansk Papirforsyning. I dag drives virksomheden af 3. generation i familien Thomas Cramer Dalsgaard, samt Lars Galvit der startede i 2010 og medejer i 2012. Thomas Cramer Dalsgaard har i dag ansvaret for Indkøb og Logistik, og Lars Galvit har ansvaret for Salg og Marketing og samtidig virksomhedens CEO.


STORT UDVALG

Alle vores varer understøtter på den ene eller anden måde en fest, og vi har altid et stort udvalg af varer til både festen og gaven. Vi er specialister i tilpassede løsninger inden for varevalg, design og displayløsninger med fokus på værdi for forbrugeren.

Grafikere med kommerciel flair, nysgerrige og forhandlingsstærke indkøbere og ikke mindst et dedikeret og serviceminded salgsteam, gør os i stand til at tilbyde varer og løsninger i god kvalitet og til en fornuftig pris. Hos Scanseason har vi fokus på kundetilfredshed, troværdighed, samarbejde og fleksibilitet.

 

 

INDPAKNINGSLØSNINGER TIL DETAILHANDLEN 
Hos Scanseason A/S har vi mange typer indpakningsløsninger til detailbutikker og webshops. Vores kunder dækker alt fra små hobbybutikker til store butikskæder og webshops. Fælles for dem alle er, at de ønsker kvalitetsløsninger til gaveindpakning og forsendelse. Nogle af vores kunder er fx webshops, som søger forskelligt webemballage til forsendelse, mens andre af vores kunder er butikskæder som søger flot gavepapir og gavebånd til at gøre deres produkter præsentable som gaver. 


FESTARTIKLER GROSSIST 
Scanseason A/S er en grossist der handler med festartikler, som sælges engros. Hvis du ejer en butik eller en webshop som sælger forskellige festartikler, så har Scanseason A/S helt sikkert nogle produkter at byde ind med. Du kan nemlig finde festartikler til diverse højtider, såsom Nytår hvor du kan finde alt fra bordbomber, nytårshatte, knallerter, rysler og serpentiner. Dertil kan du finde festartikler til fester uden for højtider, såsom dannebrogsflag, flagstang, rød løber, papirsugerør, lykønskningskort, folieballoner, ballonbuer og helium. På vores webshop kan du finde et bredt sortiment, som fx passer til temafester eller specielle festlige lejligheder.


KØB FESTARTIKLER OG GAVEINDPAKNING PÅ VORES WEBSHOP
Hvis du ønsker at købe vores festartikler og indpakningsprodukter på vores webshop, så skal du have et login. Dette kan du få ved at blive oprettet som erhvervskunde. Som erhvervskunde får du adgang til et bredt produktsortiment, som fx kunne være nytårspynt, studenterpynt eller pynt til fester udenfor højtider. Dertil får du mulighed for at købe gavepapir, poser og forsendelsesposer til din egen webshop eller butik. Hvis du ønsker at blive oprettet som erhvervskunde, så skal du udfylde nogle oplysninger. Derefter behandler vi dine oplysninger og du får tilsendt et login til vores webshop. For at blive erhvervskunde skal du starte med at klikke her.