Personal menu
Søg

AnsvarlighedVI TAGER ANSVAR DORTHE SKAB
Key Account Manager

  Dorthe fortæller:

Der benyttes plastik til så enormt mange produkter i dag, at plastikforbruget er steget til et niveau, der er svært at forstå. For at mindske forbruget af plastik i vores produkter, arbejder vi målrettet på at tilbyde vores kunder et mere klimaansvarligt alternativ, så de f.eks. kan vælge en plastfri emballage, hvor det er muligt.
 

 

 
Susanne fortæller:

Vi vil gerne undgå at vores produktion påvirker klodens skove negativt, derfor arbejder vi hen imod at alle vores kort, og alt vores indpakningspapir bliver FSC-certificeret.
 SUSANNE VOGEL
Buyer

 
ANNE BUCH HENRIKSEN
Category Project Manager
and Category Buyer


 
Anne fortæller:

Vi er ret stolte af, at vi kan tilbyde balloner fra både EU og Østen, som er FSC-certificerede. Et FSC mærke der fortæller, at træet stammer fra skove, hvor en uvildig myndighed har undersøgt producenten i forhold til både natur og mennesker. FSC er din garanti for, at latexen stammer fra ansvarligt skovbrug.
 Vi ved, at den største andel af forbrugerne ønsker at passe bedre på naturen. Vi ønsker at hjælpe dem med det ved at mærke alle vores produkter med både sorteringsikoner og tekst, således at vi bidrager til at gøre affaldssorteringen let for forbrugeren. Det er vores målsætning, at vi får sat disse symboler på alle de produkter, vi bestiller hjem så hurtigt som muligt.
 

 

BSCI & SEDEX

Når vi køber produkter fra leverandører over hele verden, ved vi, at vores forretningsproces har indflydelse på omgivelserne. Vi ønsker at være en socialt ansvarlig virksomhed. Derfor har vi et krav om, at alle fabrikker, der producerer produkter til os, skal gennemføre enten amfori BSCI eller Sedex SMETA 4-Pillar audit. Gennem disse to sociale ansvarlighedsaudits, bliver fabrikkerne kontrolleret af uvildige personer, som undersøger både medarbejdernes arbejdsvilkår og virksomhedens behandling af miljøet.

BUREAU VERITAS - QUALIFIED PARTNER
Bureau Veritas er en af verdens største virksomheder indenfor inspektion, klassificering, rådgivning og certificering. Som Qualified Partner hos Bureau Veritas har vi et løbende og tæt samarbejde omkring sikkerhed og test af vore produkter.

 

 


Fødevarestyrelsens kontrolrapporter
For at se vores kontrolrapporter hos Fødevarestyrelsen – Tryk på Elite Smiley ikonet.